Versterking voor Beeliners: Eric Los

Het team van Beeliners heeft er sinds 2 maanden een aanwinst bij, Eric Los heeft zich bij het team aangesloten. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken.

Eric is 44 jaar en woont met zijn vriendin Kim in Enschede. De eerste stappen in de techniek maakte hij in Soest, zijn geboorteplaats. Na de Havo en de MTS maakte hij de overstap naar Enschede, om de studie Medische Elektrotechniek te volgen. De combinatie tussen techniek en het menselijk lichaam spraken hem hier erg in aan.  “En ook de stad Enschede beviel mij uitstekend. Een leuke stad, veel levendigheid door het studentenleven en nieuwe vriendschappen. Dus ik ben blijven plakken”, aldus een zichtbaar enthousiaste Eric.

Na een tweetal stages binnen de medische wereld was Eric zijn eerste ‘echte’ baan bij Nefit in Deventer. Het was een bewuste keuze om buiten de medische wereld te gaan werken. “Ik had de behoefte om mijzelf breder te oriënteren, vandaar dat ik bij Nefit ben begonnen. Absoluut een leerzame tijd waarin ik mijzelf verder heb kunnen ontwikkelen. Een mooie periode waar ik met plezier op terug kijk.”

Na een dienstverband van 18 jaar besloot Eric begin dit jaar om de overstap te maken naar Beeliners. “Ik had de behoefte aan een nieuwe uitdaging, een frisse start.” Als Product Realization Engineer is hij verantwoordelijk voor het industrialiseren van elektronica, het proces om elektronica produceerbaar te maken. Een interessant traject waarbij je goed moet nadenken over hetgeen wat je moet maken, en hoe het gemaakt/getest moet worden. Binnen het proces van elektronicaontwikkeling een belangrijke stap richting een succesvol product.

Naast techniek heeft Eric ook een grote passie voor reizen. Hij heeft al veel van de wereld gezien, gelukkig zijn er nog ruim voldoende onontdekte plekken op de wereld over. Hoogtepunten tot nu toe zijn de trips naar Chili, Fiji en Canada. “Het mooie aan reizen vind ik het ontdekken van nieuwe omgevingen, je laten verbazen door de schoonheid van landschappen en het verdiepen in nieuwe culturen.” Naast reizen is Eric actief als basgitarist in 2 bandjes, Dark Fluid en Mezzaround. Ook is hij fervent barbecueliefhebber. “En dan is het doel om ook 2 keer per week naar de sportschool te gaan, om de opgedane calorieën er weer af te trainen.”

Met Beeliners is zijn ambitie om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van het bedrijf door succesvolle projecten bij klanten uit te voeren. “ik kijk ernaar uit om mooie producten te leveren aan onze klanten waar ze écht wat aan hebben, hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Met het team van Beeliners het beste maken wat we in ons hebben, daar wil ik heel graag mijn bijdrage aan leveren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.